Om lukascph.media

Cykelsporten er min passion - nu har jeg gjort den til min levevej.
Jeg har erfaring med at dække bl.a. Giro d'Italia, Hamburg Cyclassics, Post Danmark Rundt og Sibiu Cycling Tour, samt en række andre landevejs-, bane- og crossløb.

Jeg arbejder for både cykelmedier og -hold og løbsorganisationer, og jeg taler tre sprog flydende: Dansk, engelsk og tysk. Jeg vil sætte min lidenskab, viden og energi i hvert projekt, jeg arbejder med.

Tilbud

lukascph.media kan tilbyde højkvalitetsarbejde indenfor cykelsporten:
  • Pressearbejde for hold eller løb
  • Nyheder og beretninger for medier
  • Social Media for hold, løb eller medier
  • Oversættelser til/fra dansk, engelsk og tysk
  • Kontakt med andre hold, løb eller medier
  • Samtidig publicering på flere platforme


Portfolio

Sibiu Cycling Tour

Sibiu Cycling Tour

For dette rumænske 2.1-løb har jeg oprettet en engelsksproget Twitterkonto i 2014 og siden lavet live-opdateringer fra fire udgaver af løbet på Twitter, skrevet og redigeret pressemeddelelser og deltaget i kommunikationen med deltagende hold.

Feltet.dk & CyclingQuotes.com

Feltet.dk & CyclingQuotes.com

Jeg bidrager til den største cykelhjemmeside i Skandinavien og dens engelske søsterside med live-opdateringer fra løb, løbsreferater, nyhedsartikler og interviews.

0711|CYCLING

0711 CYCLING

Jeg er PR & Communications Manager for dette tyske kontinentalhold og har i høj grad bidraget til holdets success med udførelsen af en omfattende mediestrategi.

Velorooms.com

Velorooms.com

Som medarbejder og moderator af en international cykelcommunity skriver jeg løbsoptakter, starter og deltager i diskussioner og gør mit til, at siden leverer en god oplevelse for alle besøgende.

Team Stölting Service Group

Team Stölting Service Group

Som Content Editor var jeg en vigtig del af kommunikationsholdet for dette tyske professionelle kontinentalhold i 2016 og havde ansvaret for løbsoptakter, løbsrapporter og de sociale medier.

Christina Watches - KUMA

Christina Watches - KUMA

Som mediekonsulent har jeg siden holdets begyndelse i 2015 rådgivet dette danske kontinentalhold, blandt andet med hensyn til brug af Social Media.

Kontakt

Lukas Knöfler,
Mellenseestraße 51,
10319 Berlin, Germany

+49 (0)30 52286821

lukas@lukascph.media

@lukascph